Menu Sluiten

Utrecht

 

In Utrecht wordt er zowel buiten als binnen Pickleball gespeeld. Wil je met ons meedoen of heb je vragen ? Neem dan contact op met Bart de Baere, utrecht@pickleballholland.nl .

Zomer-Adres: Sportpark Koningsweg, Koningsweg 139, 3585 LA, Utrecht

‘s Zomers spelen we van 16 april t/m 01 oktober op de dinsdagavond buiten Pickleball. We beginnen om 19.30 uur. Iedereen kan meedoen. Ken je Utrecht Pickleball nog niet kom dan gerust eens langs om het – gratis – uit te proberen. Vind je het leuk en wil je vaker met ons meedoen, dan vragen we wat geld om daarmee de kosten te dekken.

We kennen twee soorten abonnementen:

(1) een ‘volledig seizoen’ abonnement
Een abonnement voor het volledige seizoen van 25 keer heb je voor de prijs van 45,- euro. Dit is het goedkoopste abonnement, want omgerekend kost het nog minder dan 2,- euro per keer.

(2) een ‘rest van het seizoen’ abonnement
Een abonnement voor de rest van het seizoen kost het aantal keren dat het seizoen nog duurt maal 3,- euro. Met een maximum van 45,- euro. Een voorbeeld: Je wilt aan het einde van het seizoen instromen en het seizoen duurt nog 6 dinsdagavonden. Je hebt dan ‘rest van het seizoen’ abonnement voor (6 x 3,- euro =) 18,- euro.

Winterlocatie: Sportzaal “De Speler”, Thorbeckelaan 18C, 3552 CS Utrecht.

‘s winters word er op zondagochtend in Sportzaal “De Speler” gespeeld, van 10.30u tot 12.30u. Kosten 50,- euro voor 10 keer spelen. Precieze data volgen nog.

Wil je meer weten ? Neem dan contact op met Bart de Baere, utrecht@pickleballholland.nl.