Menu Sluiten

Over Pickleball Utrecht

Utrecht: buiten en binnen
Pickleball in Utrecht is in 2017 begonnen. De oprichter is Bart De Baere. Hij heeft op vakantie in Canada voor het eerst Pickleball gespeeld en was direct verslingerd. Samen met Janita Schimmel en Marcel Wijnands is daarna besloten in Utrecht een Pickleball groep te beginnen. Op dit moment hebben we 19 betalende leden.

We spelen ‘s zomers op dinsdagavond buiten en ‘s winters op zondagmorgen binnen.

Niks leukers dan op een mooie zomeravond buiten Pickleball spelen. We hebben op sportpark Koningsweg 139 vier banen tot onze beschikking. Omdat we over de luxe beschikken van twee lichtmasten kunnen we van begin april tot begin oktober tot ’s avonds laat buiten spelen. Heerlijk.

‘s Winters gaan we naar binnen. Sporthal de Speler (Thorbeckelaan 18C) is een kleine prachtige hal met drie banen waar we op zondagmorgen graag spelen. De koffie na afloop bij de fittnessclub is ook  een aanrader.

Utrecht Pickleball ontvangt regelmatig bezoek, uit all windstreken. Bijna iedere avond komt er wel iemand met ons meedoen. De bezoekers zijn ervaren Pickleball-spelers uit de USA, Engeland of Aruba of mensen uit de buurt, die het nog nooit eerder hebben gedaan. We zijn erg blij met de variatie die de bezoekers brengen.

Nieuwsgierig naar Pickleball ? Kom dan eens langs in Utrecht. Voor verdere informatie (adres, speeltijden, etc ) zie https://pickleballholland.nl/utrecht/ of mail met utrecht@pickleballholland.nl.

Tot ziens op de Utrechtse Pickleball banen, Bart De Baere.