Menu Sluiten

Over Pickleball Utrecht

Utrecht: buiten en binnen, met zo nu en dan Amerikaanse gasten op bezoek
Pickleball in Utrecht is twee jaar geleden begonnen. We zijn net begonnen met ons derde zomerseizoen. De oprichter is Bart De Baere. Hij had op een vakantie in Canada voor het eerst Pickleball gespeeld en was direct verslingerd.

Samen met Janita Schimmel en Marcel Wijnands is daarna besloten in Utrecht een Pickleball groep te beginnen. Op dit moment hebben we 18 betalende leden. Veruit de meeste mensen zijn 50 plussers.
Dit sluit erg aan bij de leeftijd van de oprichters. Opvallend is dat we op dit moment twee Amerikanen in de gelederen hebben die het niveau enorm omhoog brengen.

Lichtmasten
Inmiddels spelen we zomers op dinsdagavond buiten en ‘s winters op zondagmorgen binnen. We spelen dan op twee of drie banen. Omdat we over de luxe beschikken van twee lichtmasten kunnen we van begin april tot half oktober tot ’s avonds laat buiten spelen.

Utrecht Pickleball wordt regelmatig bezocht, voornamelijk door Amerikanen. Iedere maand hebben we wel één of meerdere bezoekers. We zijn erg blij met de variatie die de bezoekers brengen. Daarom een oproep aan eenieder die wil Pickleballen, kom eens langs in Utrecht. Verdere informatie (adres, speeltijden, etc ) is te vinden op de Pickleball Holland website.

Tot ziens op de Utrechtse Pickleball banen, Bart De Baere.