Menu Sluiten

Utrecht

Winterlocatie: Sportzaal “De Speler”, Thorbeckelaan 18C, 3552 CS Utrecht.

In Utrecht wordt er zowel binnen als buiten Pickleball gespeeld. Deze winter wordt er op zondagochtend van 10.30u tot 12.30u gespeeld. Het seizoen begint op 3 februari en eindigt op 14 april. Op 7 april wordt er niet gespeeld. Kosten 50,- euro voor 10 keer spelen.

Wil je het hele seizoen meedoen of eens een keer komen meespelen? Neem dan contact op met Bart de Baere, bart.de.baere@ordina.nl.

Zomer-Adres: Sportpark Koningsweg, Koningsweg 139, Utrecht

Aansluitend gaan we ‘s zomers van 16 april t/m 01 oktober op de dinsdagavond buiten Pickleball spelen. We beginnen om 20.00 uur.

We kennen twee soorten abonnementen:

(1) een ‘volledig seizoen’ abonnement
Een abonnement voor het volledige seizoen van 25 keer heb je voor de prijs van 45,- euro. Dit is het goedkoopste abonnement, want omgerekend kost het nog minder dan 2,- euro per keer.

(2) een ‘rest van het seizoen’ abonnement
Een abonnement voor de rest van het seizoen kost het aantal keren dat het seizoen nog duurt maal 3,- euro. Met een maximum van 45,- euro. Een voorbeeld: Je wilt aan het einde van het seizoen instromen en het seizoen duurt nog 6 dinsdagavonden. Je hebt dan ‘rest van het seizoen’ abonnement voor (6 x 3,- euro =) 18,- euro.

Ken je Utrecht Pickleball nog niet kom dan gerust eens langs om het – gratis – uit te proberen.

Wil je meedoen of heb je nog vragen ? Neem dan contact op met Bart de Baere, bart.de.baere@ordina.nl.

Tot ziens op de Pickleball baan, Bart.