Menu Sluiten

Haarlem

In de winter: vanaf 1 oktober t/m 31 maart spelen we elke donderdag van 20.30-22 uur en op dit moment elke zondag van 16.15-18.15 uur (dat wordt in de toekomst 17-19 uur) op de  binnenbanen van de van der Geest sporthal. Iedereen is welkom en er is altijd een clinic voor beginners. De 1e keer kun je gratis meespelen om de sport en de mensen te leren kennen. Voor nieuwe spelers hebben we vervolgens een kennismakingsaanbieding: 5x spelen voor 12,50 en daarna korting op de 10-rittenkaart, de 1xperweek- of de winterkaart. Spelers t/m 24 jaar krijgen korting op het normale tarief. Koop je kaart via onderstaand formulier.

We spelen vanaf 1 april 2021 weer buiten op de 5 buitenbanen van het van der Geest Sportpark in Haarlem Noord. Dat wordt in ieder geval op de donderdagavond om 19.30 uur en op zondag later in de middag.  Bij slecht weer spelen we binnen (op donderdag vanaf 20.30 uur). Locatie: Sportpark van der Geest bij TV-Kontakt    Piet Voskuilenstraat  1  Haarlem  Tel: 023-5277834.   kaart

Openbaar vervoer vanaf station Haarlem: 6 minuten met bus 73 (Uitgeest), 75 (IJmuiden) of 3 (Haarlem Noord). Uitstappen op halte Minahassastraat en dan 5 minuten lopen.

Gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie: Bernadette Snijders Blok: haarlem@pickleballholland

Voor- en achternaam/first and last name
Geboortedatum/birth date dd/mm/jjjj
Mobiel nummer/mobile number
Wil je in de WhatsApp groep ' Pickleball Haarlem'? Do you want to be part of the watts' group?
Email
Bevestig Email
woonplaats/residence
kaartkeuze/choice of card
Opmerkingen/remarks
Datum/date dd/mm/jjjj
Je ontvangt automatisch bericht over de betaling You will receive an automatic email about the payment