Menu Sluiten

Dutch Open 2022

We zijn erg blij om ons 4e Internationale Pickleball Toernooi in Nederland (her) aan te kondigen. Onze indoor locatie wordt wederom het Topsportcenter in Almere waar we 16 banen beschikbaar hebben. We hopen dat je net zo tevreden zult zijn als al onze 3e toernooideelnemers in 2018.

We bieden enkel-, dubbel- en gemengd dubbel voor spelers van 12 jaar en ouder (geboren in 2009 of eerder). En we zullen in sommige leeftijdscategorieën spelen. U vindt ons format hier

In de dagen voor het toernooi kun je spelen met onze Hollandse pickleballgroepen en je spel verbeteren in onze gratis clinics en je culturele kennis verbeteren door deel te nemen aan de Leiden city tour. Last but not least: ons toernooidiner vindt plaats in het fantastische restaurant Atlantis, naast het sportcentrum. We hebben het geprobeerd en kunnen u verzekeren dat u het echt niet wilt missen!

Zoals u kunt zien, is de Dutch Open 2022 meer dan alleen een Pickleball-toernooi. Het zijn 8 actieve dagen van Pickleball spelen, mensen van over de hele wereld ontmoeten en begroeten, de bezienswaardigheden van ons prachtige land verkennen en bezoeken, en genieten van een goed georganiseerd toernooi!

Het toernooiteam
Dutch Open 2022

Bernadette, Corinne, Ellie, Germa, Jiske, Loes en Pip