Menu Sluiten

Limburg Open 28 + 29 september 2024

In het laatste weekend van september wordt de Limburg Open Pickleball georganiseerd door de pickleball-afdeling van LTV Melick.
De Limburg Open Pickleball is uitgegroeid tot een begrip in Nederland en de omliggende landen. Er nemen een aantal van tussen de 150 en 200 spelers deel op speelniveau 2,5/3,0/3,5 of 4,0+hoger.

Daarmee is de Limburg Open een van de grootste pickleball-toernooi in Nederland! Er nemen niet alleen Nederlandse spelers deel, maar ruim de helft van de deelnemers is afkomstig uit andere Europese landen, met name uit België en Duitsland.
Een 2-daags toernooi waar iedereen van elk niveau mee kan doen. De populariteit van ons toernooi is mede te danken aan de combinatie van een perfectie organisatie, gekoppeld aan Limburgse gastvrijheid.
Vanwege de populariteit van het toernooi wordt er gespeeld op twee dagen in de thuislocatie van Pickleball Roerdalen: Sporthal de Wieë, Heerbaan 28 in Posterholt.
In de sporthal zijn 6 originele pickleballvelden aanwezig. De damesdubbels en herendubbels worden gespeeld op zaterdag en de mixdubbels op zondag.

Elke dag start met een goed stuk Limburgse vlaai. Eerst worden poulewedstrijden gespeeld en daarna halve finale en finale. Na afloop van de wedstrijden zal op zaterdag een uitgebreid buffet en zondagmiddag een kleine lunch voor alle deelnemers in de kantine van de sporthal zijn.

Dit alles is bij het inschrijfgeld inbegrepen.

De inschrijving gaat via www.toernooi.nl

De toegang is gratis. Dus wil je meedoen, genieten van pickleball-wedstrijden of een keer zien wat pickleball inhoudt, kom dan zeker op de laatste zaterdag of zondag van september naar Posterholt! We zijn er trots op een dergelijk groot internationaal evenement in Roerdalen te organiseren en hopen een groot aantal supporters te kunnen verwelkomen om de diverse  koppels aan te moedigen.

Het project ‘Limburg Open Pickleball’ wordt mogelijk gemaakt door het Interreg-programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie. #interregdnl

Als je inschrijft (of al hebt gedaan) kun je ook een toernooi sportshirt kopen. Een prachtig shirt!
Log in op www.tinyurl.com/limburg24 en reserveer een shirt.