Menu Sluiten

Haarlemmermeer Open 17 september 2023

Hi,

Zouden jij en je maatje willen deelnemen aan de Haarlemmermeer Open – Pickleball Toernooi op zondag 17 september 2023 in Cruquius? Er hebben zich inmiddels al 20 teams ingeschreven.

Voor de planning en toernooi opzet hebben wij nu het gebruik van Tournify, een professioneel onlinesoftware en app, zodat we live alle gegevens kunnen bijwerken en delen met alle deelnemers (en hun thuisfront). Je kunt je aanmelden via: https://www.tournify.nl/live/haarlemmermeeropen-pickleballtoernooi. Je kunt de Tournify Android of IOS app downloaden op de mobiele telefoon.

Je kunt bij de aanmelding ook de laatste zaken aangeven, zoals lunch (2 luxebroodjes p.p. – €9,95) en diner (geweldige kip- of rundburger met frites – p.p. €14,95) tegen meerprijs. Voor de planning van de keuken is het handig als we van tevoren weten waar we op kunnen rekenen. Drankjes kun je apart betalen aan de bar. Wij sturen voor de lunch en diner dan rond 8 september nog een online betaalverzoek.

De toernooi indeling en details zullen we verder communiceren via Tournify, je weet dan ook hoe laat jouw eerste wedstrijd zal zijn. Verzoek is om 30 minuten ervoor aanwezig te zijn, zodat wij je kunnen ontvangen en verder kunnen begeleiden. Zorg dat je binnen sportschoenen bij je hebt zonder zwarte zolen. Er zijn kleedkamers aanwezig en je kunt voor de deur parkeren. Als het parkeerterrein vol is, kun je bij de Praxis ernaast op het parkeerterrein ook je auto parkeren, van daar is het 2 minuten lopen.

Locatie: T-Line | Spaarneweg 52, 2142 EN Cruquius
https://www.google.com/maps/dir//52.3322497,4.6323678/@52.3319866,4.5498804,12z?hl=nl-NL&entry=ttu

Als je nog teams kent die ook willen deelnemen, laat het ze dan weten via https://www.tournify.nl/live/haarlemmermeeropen-pickleballtoernooi/signup. Op 8 september sluit de mogelijkheid voor aanmelding, daarna maken we de indelingen bekend. Er hebben zich nu al 20 teams aangemeld en wij willen graag op ons eerste toernooi minimaal het dubbele aantal deelnemende teams verwelkomen. Dat zou toch geweldig zijn?

Als je verdere vragen hebt, laat het ons dan weten.

Tot de 17de september 2023.

Team Pickleball organiseert elke zondag van 10-11.30 uur een TOSS op onze locatie bij T-Line in Cruquius. Tijdens de TOSS speel je veel wedstrijden met en tegen spelers van verschillend niveau.
Ook een mooie gelegenheid om alvast een keertje op onze courts te spelen voor het toernooi op 17 september a.s. 😀
We hebben plek voor max 18 spelers en vol is vol.

Met sportieve groet,

Arthur van den Heerik & Soeredj Monorath

TEAM Pickleball