Menu Sluiten

Haarlem

Vanaf 2017 wordt er ook in Haarlem gepickleballt!

Zomers, van 1 april tot 1 oktober,  spelen we elke donderdagavond van 19.00 uur tot donker op het van der Geest Sportpark in Haarlem Noord op de 5 buitenbanen. Bij slecht weer (of als het te donker is) kunnen we vanaf 20.30 uur op de binnenbanen terecht. Dus het gaat altijd door. Voor slechts € 65,- kun je de hele zomer spelen (vaak ook nog op andere tijdstippen dan de donderdagavond!). Voor € 40,- kun je een 10-rittenkaart kopen en een 5-rittenkaart kost €25,-. Losse keer spelen is €5,- Vul het formulier onderaan deze pagina in om je keuze door te geven.

Op zondag 25 augustus vindt de Haarlem Open 2019 plaats. Een dubbelspeltoernooi voor alle leeftijden en  niveaus. Geef je op met of zonder partner. Tijd: 13-17 uur. Inschrijven kan via dit formulier.

Vanaf 3 oktober t/m 26 maart spelen we elke donderdag van 20.30-22 uur op de  binnenbanen van de van der Geest sporthal. Iedereen is welkom (om 20 uur koffie/thee) en er is altijd een clinic voor beginners. Je kunt de hele winter spelen voor slechts €100,- .Voor €50,- kun je een 10-rittenkaart kopen en een 5-rittenkaart kost €30,-. Vul het formulier onderaan deze pagina in. Losse keer spelen is €6,-

Locatie: Sportpark van der Geest bij TV-Kontakt    Piet Voskuilenstraat  1  Haarlem  Tel: 023-5277834.   kaart

Openbaar vervoer vanaf station Haarlem: 6 minuten met bus 73 (Uitgeest), 75 (IJmuiden) of 3 (Haarlem Noord). Uitstappen op halte Minahassastraat en dan 5 minuten lopen.

Gratis parkeren voor de deur

Van september t/m april is er een trainingsgroep op dinsdagavond van 20-21.30/22 uur (afhankelijk van aantal deelnemers). We spelen in de gloednieuwe sporthal van Badmintonvereniging Duinwijk in Haarlem en geven om de beurt training. Er is plek voor 16 spelers. Inschrijving kan hier en gaat op volgorde van aanmelding. Kosten: €125,- voor hele seizoen (32 avonden). Adres: Badmintonplein 1, Haarlem

Meer informatie: Bernadette Snijders Blok      haarlem@pickleballholland.nl

Voor- en achternaam
Geboortedatum dd/mm/jjjj
Mobiel nummer
Wil je in de WhatsApp groep 'Pickleball Haarlem'?
?
Via de whatsapp groep kunnen mensen die op een bepaald moment buiten willen pickleballen met elkaar afspreken.
Email
Bevestig Email
woonplaats
kaartkeuze
Opmerkingen of vragen
Datum dd/mm/jjjj
Je krijgt per mail informatie over de betaling.