Menu Sluiten

Haarlem

Er wordt weer gepickleballt op de buitenbanen in Haarlem! Daarbij gelden deze spelregels

We spelen tot 1 oktober elke donderdagavond vanaf  19.15 uur tot 21.30 en op zondagmiddag van 15.30-16.30 uur op de 5 buitenbanen van het van der Geest Sportpark in Haarlem Noord.  In verband met de corona-maatregelen kunnen we nog geen gebruik maken van de binnenbaan bij slecht weer.  Voor slechts € 65,- kun je de hele zomer spelen (soms ook nog op andere tijdstippen dan de donderdagavond!). Voor € 40,- kun je een 10-rittenkaart kopen en een 5-rittenkaart kost €25,-. Losse keer spelen is €5,- en we hebben een speciale aanbieding voor mensen die willen kennismaken met pickleball: 5x voor € 12,50.

Op zaterdag 5 september verwachten we jullie allemaal bij de Haarlem Open 2020! Meer informatie en het registratieformulier kun je hier vinden.

In de winter: vanaf 3 oktober t/m 26 maart spelen we elke donderdag van 20.30-22 uur op de  binnenbanen van de van der Geest sporthal. Iedereen is welkom (om 20 uur koffie/thee) en er is altijd een clinic voor beginners. Je kunt de hele winter spelen voor slechts €100,- . Voor €50,- kun je een 10-rittenkaart kopen en een 5-rittenkaart kost €30,-. Losse keer spelen is €6,-

Locatie: Sportpark van der Geest bij TV-Kontakt    Piet Voskuilenstraat  1  Haarlem  Tel: 023-5277834.   kaart

Openbaar vervoer vanaf station Haarlem: 6 minuten met bus 73 (Uitgeest), 75 (IJmuiden) of 3 (Haarlem Noord). Uitstappen op halte Minahassastraat en dan 5 minuten lopen.

Gratis parkeren voor de deur.

Meer informatie: Bernadette Snijders Blok      haarlem@pickleballholland.nl

Voor- en achternaam
Geboortedatum dd/mm/jjjj
Mobiel nummer
Wil je in de WhatsApp groep 'Pickleball Haarlem'?
?
Via de whatsapp groep kunnen mensen die op een bepaald moment buiten willen pickleballen met elkaar afspreken.
Email
Bevestig Email
woonplaats
kaartkeuze
Opmerkingen of vragen
Datum dd/mm/jjjj
Je krijgt per mail informatie over de betaling.