Menu Close

Castricum

Donderdagavond is Pickleball er weer. Vanaf 4 mei kun je ons vinden bij  Sportcentrum de Bloemen van 19-21 in zaal 4. Een uitzondering: in de week van hemelvaart spelen we op woensdag 17 mei in zaal 1 in plaats van donderdag. Op vrijdagavond spelen we niet meer. Het donderdagschema loopt de hele zomer door.

Zoals altijd zorgen we voor alle benodigde apparatuur en instructies. Je hebt alleen sportschoenen nodig. De eerste keer spelen bij ons is gratis en daarna is het 5 euro per keer dat je meedoet.

Pickleball is een sociale sport die in slechts een paar uur kan worden geleerd. Blijf actief en ontmoet nieuwe contacten met onze gezellige groep.

Klaar voor een nieuwe competitie?

Onze Pickleball vrienden in Den Haag organiseren op 10 juni een toernooi. Spelers van alle niveaus zijn welkom. The Hague Open 2023 vindt plaats in de indrukwekkende, gloednieuwe Sportcampus Zuiderpark van de stad, verdeeld over twee hallen met negen banen. Meld je aan voor 31 mei, hier.

Groeten uit Zuid-Amerika!

Wij (Marcel en Megan, organisatoren van Pickleball Castricum) zijn sinds begin 2023 op sabbatical in Zuid-Amerika. Na omzwervingen in Chili, Ecuador en Colombia keren we in mei terug naar Nederland. We kijken ernaar uit om oude en nieuwe gezichten te zien als we op 17 mei weer bij de groep komen. Een speciale dank aan iedereen die heeft geholpen om de groep draaiende te houden tijdens onze afwezigheid!

Blijf op de hoogte

Voor vragen, stuur een email naar: PickleballCastricum@gmail.com. We hebben ook een Facebook pagina waar je op de hoogte kunt blijven van de agenda, speelmogelijkheden en meer te weten kunt komen over de sport. Gebruik deze link als u in onze whatsapp groep wilt.

Tot binnenkort,

Megan en Marcel

Pickleball Castricum

volg ons op facebook

Pickleball Castricum is mogelijk gemaakt middels een bijdrage van het Castricumse sportakkoord.

Facebook icon Email icon Website icon
Logo

Copyright (C) 2023 Pickleball Castricum. All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:

Pickleball Castricum

Dag Hammarskjöld Laan 34

Castricum, NORTH HOLLAND 1902 DX

Netherlands

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp