Menu Sluiten

EK voor landenteams 22+23 november 2024 Southampton

Nederland doet samen met 23 andere landen mee aan het 1e  Europees Kampioenschap. KNLTB Pickleball heeft een team voor de categorie 19+ en een team voor de categorie 50+ aangemeld (en de kosten van deelname betaald).

De selectiecommissie voor het Nederlands team bestaat uit Bernadette Snijders Blok, Gianne Meijer, Pim Huberts en een vertegenwoordiger van KNLTB Pickleball. Criteria voor deelname zijn: niveau in het dubbelspel (minimaal 4.0), teamplayer zijn, samen met het team willen en kunnen trainen, regelmatig pickleballen, ook op toernooien, zelf de kosten van reis en verblijf betalen, pickleball als belangrijkste sport, Nederlands paspoort. Daarbij is ook nog de optie om als reserve mee te gaan. Bij geen geschikte 4.0 spelers voor de 50+ categorie zullen we de spelers selecteren die het best aan de criteria voldoen.

Bij teveel geschikte aanmeldingen organiseren we een selectiemoment.

Meer informatie over het toernooi is hier te vinden. In de dagen ervoor is een open toernooi waar iedereen aan mee kan doen (om vervolgens onze Nederlandse teams aan te moedigen!

Locatie van beide toernooien is het David Loyd sportcentrum in Southampton, Engeland.