Menu Sluiten

Dutch Open 28-30 januari 2022

We zijn erg blij dat we ons 4e Internationale Pickleball Toernooi in Nederland kunnen (her)aankondigen.
Na de annulering van de 2020 en 2021 versie hopen we dat het deze keer door kan gaan. En als het niet veilig is, stellen we het weer uit!

Onze indoorlocatie wordt wederom het Topsportcentrum in Almere waar we 16 banen ter beschikking hebben.
Ons doel is dat iedereen net zo tevreden zult zijn als al onze 3e toernooideelnemers in 2018.

We bieden enkelspel (vrijdag), dubbelspel (zaterdag) en gemengd dubbelspel (zondag) voor spelers vanaf 12 jaar (geboren in 2010 of eerder).
Allemaal in vaardigheidsniveaus en indien mogelijk ook in leeftijdsgroepen. Het wordt een geweldige competitie in een goed georganiseerd toernooi met all round robin games en de (halve) finales gepland, dus je hoeft niet te wachten zonder te weten wanneer je moet spelen.

In de dagen voor het toernooi kun je vrij spelen en we hopen dat we wat gratis clinics kunnen aanbieden. Meer culturele kennis kun je opdoen door op donderdag deel te nemen aan de Leidse stadstour.
Last but not least: jekunt deelnemen aan een toernooidiner in het fantastische restaurant Atlantis, naast het sportcentrum.
We hebben het geprobeerd en kunnen je verzekeren dat je het echt niet wilt missen! De prijs was inclusief alle soorten eten en drinken die je maar kunt bedenken.

Zoals je misschien begrijpt, weten we niet wat het virus in gedachten heeft, dus we raden je aan om je accommodatie en vluchten te boeken met de mogelijkheid om deze kosteloos te annuleren.
En als je mee wilt doen aan ons toernooi, moet je ingeënt zijn tegen Covid.
Eventueel vragen we ook om een ​​recent testresultaat. Reden: we willen dat iedereen zich veilig voelt en ons toernooi zal indoor zijn met veel mensen dicht bij elkaar.

Om ons toernooi zo internationaal mogelijk te maken hebben we het aantal deelnemers per land beperkt. Zorg er dus voor dat je partners geregistreerd zijn voordat wij de inschrijving moeten sluiten. We kunnen je op een wachtlijst zetten als we deze limiet hebben bereikt. En zodra de categorieën compleet zijn, zullen we dat hier aankondigen.

Zoals je kunt zien, is de Dutch Open 2022 meer dan alleen een Pickleball-toernooi. Het zijn actieve dagen van Pickleball spelen, mensen van over de hele wereld ontmoeten en begroeten, de bezienswaardigheden van ons prachtige land verkennen en bezoeken, en genieten van een goed georganiseerd toernooi!

De inschrijving start op 1 augustus 2021 om 10.00 uur.

Het Toernooi Team
Nederlands Open 2022

Bernadette, Corinne, Ellie, Germa, Gianne, Jess, Jiske, Nathalie en Pip