Menu Sluiten

Brabants Pickleball Festival 4 februari 2023

Brabants Pickleball Festival

Pickleballfestival voor ervaren spelers

Heb je al vaker gepickleballd? Doe dan mee aan het Brabantse Pickleball Festival. Een hele middag spelen met steeds een andere partner. De koppelingen worden op allerlei creatieve manieren gemaakt. Spelers van alle niveaus welkom.

Bij dit festival staat het spelplezier voorop, maar zijn ook leuke prijzen. En Brabantse lekkernijen voor alle deelnemers! Tijd: 12-16 uur. Deelname kost €10,- pp. Geef je op via onderstaand formulier en betaal meteen met deze link

Gratis clinics voor nieuwe spelers

Nog nooit gepickleballd? Wil je ontdekken of dit een sport voor jou is?
Kom dan op zaterdagmiddag 4 februari naar Westerhoven en doe mee aan een van de gratis clinics van Pickleball Holland. Ervaring is niet nodig, een paar sportschoenen is genoeg. Wij zorgen voor het spelmateriaal.

Pickleball is een laagdrempelige racketsport die op steeds meer plaatsen gespeeld wordt. De ontwikkeling van pickleball in Nederland is in een stroomversnelling geraakt, en de samenwerking met de tennisbond KNLTB zal voor een verdere groei gaan zorgen. Ook in Westerhoven, Eindhoven en andere Brabantse plaatsen zullen pickleballgroepen en -locaties komen.

Clinic 1: 12 – 13 uur

Clinic 2: 13 – 14 uur

Clinic 3: 14 – 15 uur

Na de clinic kun je desgewenst deelnemen aan het pickleballfestival. Je speelt dan een aantal wedstrijdjes met verschillende partners.

Kosten van clinic plus festival slechts € 5,-  Geef je op voor de gratis clinic met of zonder festival en betaal met deze link

Locatie: Sporthal de Koolakkers, Koolakkers 5, Westerhoven


    Inschrijfgeld kun je overmaken naar:
    Stichting Pickleball Holland,
    NL94RABO 0359 3960 70
    o.v.v. Brabants Pickleball Festival of betalen via de betaallink op de website pickleballholland.nl/brabant