Menu Sluiten

Zondag 22 mei toernooitje en eten in Amsterdam

Gezellige afsluiter van het indoorseizoen

Ook afgelopen jaar was toch wel weer een raar jaar, MAAR het is gelukt om – ondanks alle Coronamaatregelen (in december zaten we nog in een lockdown) – in Amsterdam door te pickleballen! En op steeds meer locaties, zodat er altijd wel een moment in de week is dat je uitkomt of.. dat je vaker in de week kan pickleballen. Een aantal diehards zien we meerdere keren per week een balletje slaan, en daarnaast trekt elke speellocatie zo zijn eigen, unieke spelers! Om iedereen een keer bijelkaar te krijgen houden we een klein toernooitje, als gezellige afsluiter van het indoorseizoen met eten na afloop! Geef je hieronder op (deadline vrijdag 20 mei).

Pickleball je niet in Amsterdam, maar heb je zin om te komen, je bent van harte welkom!

 • In de prachtig gerenoveerde sporthal de Pijp (Lizzy Ansingstraat 88, bij binnenkomst rechterhal)
 • Vanaf 14 uur bouwen en warmen we op, van 15 uur tot 18.00 uur zijn er een aantal speelrondes die worden afgesloten met de uitreiking van speciale pickleballprijsjes.
 • Hieronder kun je je opgeven (zonder partner, niveau maakt niet uit)
 • Na afloop is er rond 18.30 uur eten in het buurtcentrum Huis van de Wijk de Pijp om de hoek.
 • Kom je met de auto? Voor 5 auto’s is gereduceerd parkeertarief mogelijk (neem vooraf contact op met Jiske)

We hopen je te zien!

 
  Mensen met een zondag-abonnement betalen €4, mensen zonder zondag-abonnement €5  Op het menu staat: Twee soorten vegetarische soep met turks brood, zelfgemaakte humus en andere smeersels met een aardappeleisalade. Drank is voor eigen rekening.

  De betalingsinstructies vind je in de bevestigingsmail.