Skip to content

Home

Picklebal is een (voor Nederland) vrij nieuwe sport. Op vrijdagmiddag 1 Maart 2013 is op het Java-eiland in Amsterdam de eerste wedstrijd op Nederlandse bodem gespeeld! Ondertussen is er een actieve pickleballgroep in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Melick, Eefde en Haarlem. En in Hoofddorp en Waddinxveen zijn serieuze plannen om met pickleball te starten. Nieuwe initiatieven worden actief ondersteund door de door ons opgerichte pickleballbond.

We hebben tweemaal een NK en in 2014 en 2016  zeer succesvolle internationale toernooien georganiseerd en het volgende toernooi staat alweer gepland voor 25-27 mei 2018! De reacties van deelnemers zijn onverdeeld enthousiast! Het is makkelijk te leren en je hebt vooral veel plezier.

In de USA is het aantal pickleballers de laatste jaren explosief gegroeid en overal zijn nu clubs en banen. De USOpen heeft in 2017 1300 deelnemers en speelt op een park met 48 pickleballbanen en een overdekt centercourt.

We zijn hard bezig om het picklebalvirus verder over Nederland te verspreiden. Als sport voor alle leeftijden om fanatiek en op hoog niveau of recreatief tot op hoge leeftijd te spelen. Pickleball is een sport voor iedereen, alle leeftijden en alle niveaus!

Nieuws en activiteiten