Home

Picklebal is een (voor Nederland) vrij nieuwe sport. Op vrijdagmiddag 1 Maart 2013 is op het Java-eiland in Amsterdam de eerste wedstrijd op Nederlandse bodem gespeeld! Ondertussen is er een actieve pickleballgroep in Amsterdam en in Eefde. nlangs zijn er twee nieuwe groepen gestart In Overveen en in melick.

We hebben een zeer succesvol internationaal toernooi georganiseerd. De reacties van deelnemers zijn onverdeeld enthousiast! Het is makkelijk te leren en je hebt vooral veel plezier.

We zijn hard bezig om het picklebalvirus verder over Nederland te verspreiden. Als sport voor alle leeftijden om in je eigen buurt te spelen en als sport die specifiek geschikt is voor senioren en mensen voor wie andere sporten wegens blessures te niet meer mogelijk zijn! Het leuke aan picklebal is, dat je het op alle niveaus kan spelen.

Nieuws en activiteiten

Deze zomer Pickleball in Haarlem

Op woensdagavond wordt er in Haarlem gepickleballt! 22 + 29 juni en 6 + 13 + 20 juli 2016 Van 19.30-21.00 uur Iedereen welkom. Altijd een clinic voor beginners. Kosten slechts €5,- per keer, inclusief gebruik van materiaal. Zeer centrale locatie: de Beijnes Sporthal, recht tegenover station Haarlem.

Extra information Tournament

Our students have made a special tournament website with some extra information about the 2nd international pickle ball tournament. You can find it here

News about the international tournament May 2016

You can find our last newsletter here Due to some cancellations we've got some spots available for participants. Send an email to pickleballamsterdam@gmail.com if you're interested!