Home

Picklebal is een (voor Nederland) vrij nieuwe sport. Op vrijdagmiddag 1 Maart 2013 is op het Java-eiland in Amsterdam de eerste wedstrijd op Nederlandse bodem gespeeld! Ondertussen is er een actieve pickleballgroep in Amsterdam en in Eefde. nlangs zijn er twee nieuwe groepen gestart In Overveen en in melick.

We hebben een zeer succesvol internationaal toernooi georganiseerd. De reacties van deelnemers zijn onverdeeld enthousiast! Het is makkelijk te leren en je hebt vooral veel plezier.

We zijn hard bezig om het picklebalvirus verder over Nederland te verspreiden. Als sport voor alle leeftijden om in je eigen buurt te spelen en als sport die specifiek geschikt is voor senioren en mensen voor wie andere sporten wegens blessures te niet meer mogelijk zijn! Het leuke aan picklebal is, dat je het op alle niveaus kan spelen.

Nieuws en activiteiten

8 januari 2017 Oliebollentoernooi

Op zondagmiddag 8 januari 2017 is er een oliebollentoernooi in sporthal de Pijp. Iedereen kan meedoen. Geef je op als duo of individu (dan wordt je gekoppeld).  Er wordt in verschillende niveaugroepen gespeeld. Dames-, heren- en mixdubbels  zitten in dezelfde groep. Wel indeling naar niveau Aanmelden bij pickleballplayers@gmail.com Aanvang: 16 uur Einde: 18.30 uur Kosten: ...lees verder " 8 januari 2017 Oliebollentoernooi"